Webbkamera

Sök och boka vinter

Vårt vinterboende förmedlas av Skistar och du kan både söka och boka ditt boende här.

Kontakta Klövsjöfjäll

Tel: 0682-413100
Fax: 0682-413109
E-post: info@klovsjofjall.se

90 miljoner investeras i Sveriges vackraste by - Klövsjö

Klövsjöfjäll AB tillsammans med Fastighetsbolaget Lilium AB storsatsar och investerar 90 miljoner kronor. Befintliga Hotell Klövsjöfjäll byggs ut för att kunna ge framtidens gäster en mer komplett hotellupplevelse i Sveriges vackraste by Klövsjö.

Storsatsningen i byn med drygt 300 invånare är ett bygge på 3700 kvadratmeter över sammanlagt 5 våningar. Den nya byggnaden kommer innefatta 38 dubbelrum, en ny restaurang och en outletbutik. Översta våningen kommer även att rymma konferens-, gym- och relaxavdelning med en läcker panoramautsikt över fjäll och sjö med Klövsjö by som fond.

Vi vill med den här satsningen stärka hela anläggningen för att skapa så god service som möjligt i huset. Vi ser ett ökat intresse för hotellboende och hos våra gäster så det känns fantastiskt att vi nu kommer kunna erbjuda det. Det kommer också förbättra flödet i våra restauranger, det säger Anders Backskog som är andra generationens ägare till Hotell Klövsjöfjäll.

Första spadtagen tas redan nu till veckan och bygget är planerat att stå färdigt i mars 2020. Uppdraget att bygga har tillfallit Trångsviken bygg som har varit involverade i många stora byggprojekt i den jämtländska fjällvärlden genom åren (I bland annat Vemdalen och Åre). En av de stora investerarna som möjliggjort storsatsningen i den lilla Jämtländska byn är det familjeägda fastighetsbolaget Lilium med säte i Sundsvall.

Vi är sedan länge delägare i Hotell Klövsjöfjäll och vi tror starkt på en fortsatt fin utveckling av besöksnäringen i fjällvärlden. Att vi nu kan växla upp vår investering i Klövsjö känns fantastiskt roligt, det säger Peter Gotthardsson, styrelseordförande Fastighetsbolaget Lilium AB.

Ladda ner pressbilder »

Kontaktpersoner:
Anders Backskog, Klövsjöfjäll AB, 070-324 41 74, anders@klovsjofjall.se.
Peter Gotthardsson, Fastighetsbolaget Lilium AB, 070-338 50 95, peter.gotthardsson@liliumab.se. Hemsida: www.liliumab.se

Fakta:
Klövsjö ligger i Bergs kommun i Jämtland och är en del av Destination Vemdalen. Destination Vemdalen innefattar Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen och Björnrike. Destination Vemdalen är Sveriges tredje största sett till antalet sålda skipass, skidanläggningarna drivs av börsnoterade Skistar.

Missa inte: Intresset för att åka nattåg till Destination Vemdalen ökar kraftigt. Bokningsläget inför vintern är dubbel så bra som vid samma tidpunkt i fjol. Läs mer om tåget till fjällen.

Populära sökord från Google
Skidåkning Boende Hotell Stugor Skipass
Fjällen Vinter Semester Skistar Barnbacke
Konferens Vemdalen Restaurang Säsongskort Julbord