Boka sommaren

Vårt sommarboende förmedlas av Booking.com och du kan både söka och boka ditt boende här.

Kontakta Klövsjöfjäll

Tel: 0682-413100
Fax: 0682-413109
E-post: info@klovsjofjall.se

Välkommen till sommaren i Klövsjöfjäll!

Trött på vardagens ständigt rullande hjul och städernas stress? Tillbringa din sommarsemester mitt i fjällens lugn och upptäck charmen med de vintertid snötäckta landskapen på sommaren. Känn fötternas rytm och naturens rogivande ljud på en vandring i fjällen förbi glittrande sjöar och fäbodvallar - här hålls fortfarande fjällens kultur och traditioner vid liv. Upplev fantastiska vyer över Klövsjöns stränder och se varför många av våra hotell- och konferensgäster tycker att sommaren och hösten är den vackraste tiden i våra fjäll.

Många av våra hotell- och konferensgäster anser att sommaren och hösten är den vackraste tiden i våra fjäll. Uppe på toppen väntar en fantastisk utsikt över fjällbyn vid Klövsjöns strand och många andra storslagna naturscenerier. Vi har även en av sveriges vackrast belägna 18-håls golfbanor med fantastiska vyer runt banan.

Tillsammans med Klövsjö-Vemdalens Golfklubb arrangerar vi även företagsgolf.
Utöver närheten till naturen och allt den ger i form av jakt, fiske, svamp, bär och skidåkning, vackra vandringsleder samt mycket annat, finns här även tillgång till restauranger, caféer, livsmedelsbutik, förskola, skola och annat som behövs för att vardagen ska fungera. Trots avståndet till större stad finns här tillgång till den mest service man kan tänka sig, tack vare ett stort antal företagare.

Boka boende för sommarenPopulära sökord från Google
Skidåkning Boende Hotell Stugor Skipass
Fjällen Vinter Semester Skistar Barnbacke
Konferens Vemdalen Restaurang Säsongskort Julbord