Bo bekvämt nära backen i Klövsjöfjäll

Bo bekvämt nära backarna i våra modernt ombonade miljöer, inspirerade av våra egna resor till internationella alpina orter. Med behagliga färgval och en varm atmosfär välkomnar vi dig att slappna av i ett av våra 39 omsorgsfullt inredda hotellrum efter aktiva fjälldagar. Önskar du självhushåll erbjuder vi tolv fina lägenheter av högsta klass.

Tips!

Boka tidigt rabatt!
Boka din vintervistelse innan 30/11 och få 15% på boende i hotellrum med halvpension.

Dubbelrum

En avslappnande lounge-känsla med exklusiva inredningsval kännetecknar våra dubbelrum, som är 28–29 kvadratmeter stora. De rum som är placerade högre än på bottenplanet har även balkong. Observera att endast barn under 3 år är ok att sova i samma säng, meddela oss om ni är fler än 2 personer! Vi har inga extrasängar!

1-2 gäster, 28 kvm
1 dubbelsäng
Badrum med dusch
Frukostbuffé
Gratis WiFi
Tillgång till gym

Superiorrum

Låt dig omslutas av den lyxiga känslan i våra superiorrum med extra mycket yta och fin utsikt mot fjällen och backarna. På 36–37 kvadratmeter får ni gott om utrymme för avkoppling och återhämtning i en stämningsfull och skön miljö. Tillgång till spa och relax ingår. Observera att endast barn under 3 år är ok att sova i samma säng, meddela oss om ni är fler än 2 personer! Vi har inga extrasängar!

1-2 gäster, 35 kvm
1 dubbelsäng
Badrum med dusch
Frukostbuffé
Gratis WiFi
Tillgång till gym

Fyrbäddslägenheter

Våra fyrbäddslägenheter på 48 kvm håller hög standard och har stort, fullutrustat kök. Till samtliga fyrbäddslägenheter finns torkskåp, skidförråd och hotellets vallarum att tillgå. Ej djurtillåten.

4 bäddar, 47 kvm
1 dubbelsäng och 1 våningssäng
Allrum med köksavdelning
Badrum med dusch
Gratis Wifi
Bastu

Sexbäddslägenhet

Våra sexbäddslägenheter är perfekta för familjesemestern i fjällen. Planlösningen gör att det finns gott om utrymmen för hela familjen att umgås, laga mat och mysa. Kan bokas med husdjur – kontakta hotellet för bokning.

6 bäddar, 65-82 kvm
1 dubbelsäng och 2 våningssängar
Allrum med köksavdelning
Badrum med dusch
Gratis Wifi
Bastu

Åttabäddslägenhet

Vår lägenhetssvit med åtta bäddar passar dig som vill få ut det extra av fjällsemestern. Lägenheten är 110 kvm stor och dess åtta sovplatser är fördelade på fyra sovrum. Ej djurtillåten.

8 bäddar, 108 kvm
2 dubbelsäng och 2 våningssängar
Allrum med köksavdelning
2 badrum med dusch
Gratis Wifi
Bastu

Bra att veta

Nya Hotell Klövsjöfjäll premiäröppnade sommaren 2020. 39 hotellrum på fem våningar samt 12 förstklassiga lägenheter väntar på fjällgäster som söker bekvämt boende som kombinerar en exklusiv känsla med en avslappnad atmosfär. På hotellets övre plan finns en nybyggd spa-anläggning med panoramautsikt över natursköna vyer. Hotellet har även ett helt nytt gym.

Vanliga frågor & svar

Har du frågor om Hotell Klövsjöfjäll? Klicka på länken nedan för svar på de vanligaste frågorna om exempelvis hotellet, bokning, in- och utcheckning, servicemöjligheter.

Kontakta oss

Adress: Katrinavägen 21A, 845 97 Klövsjö

Tel: 0682 – 41 31 00

Mail: info@klovsjofjall.se

Org.nr.556190-9598

© 2021 Klövsjöfjäll AB

Om Klövsjöfjäll

Bo bekvämt på nya hotell i Klövsjöfjäll, Vemdalen. Välj mellan moderna hotellrum och lägenheter med självhushåll. Välkommen att boka en konferens utöver det vanliga oavsett årstid och att besöka vårt spa med panoramavy och vår högklassiga restaurang. Skidåkning i backar och spår väntar precis utanför hotellet och på sommaren kan du spela golf, vandra i fjällen eller fiska. Upplev Klövsjöfjäll året runt!
Hur vi hanterar personuppgifter ›

Samarbetpartners

SkiStar Vemdalen
skistar.com

Klövsjö Äventyr och konferens
aventyrokonferens.se

Destination Vemdalen
vemdalen.se

Snötåget
res.inlandsbanan.se

Klövsjö Vemdalens Golfklubb
kvgk.se