Bo bekvämt nära backen i Klövsjöfjäll

Bo bekvämt nära backarna i våra modernt ombonade miljöer, inspirerade av våra egna resor till internationella alpina orter. Med behagliga färgval och en varm atmosfär välkomnar vi dig att slappna av i ett av våra 39 omsorgsfullt inredda hotellrum efter aktiva fjälldagar. Önskar du självhushåll erbjuder vi tolv fina lägenheter av högsta klass.

Erbjudande:

Boka 4 nätter med halvpension (frukost och 2-rätters middag), betala bara för 3

Dubbelrum

En avslappnande lounge-känsla med exklusiva inredningsval kännetecknar våra dubbelrum, som är 28–29 kvadratmeter stora. De rum som är placerade högre än på bottenplanet har även balkong. Observera att vi av försäkringsskäl inte tillåter fler än 2 personer och 1 barn under 3 år bo i ett rum. Vi har inga extrasängar!

1-2 gäster, 28 kvm
1 dubbelsäng (ej delbara sängar)
Badrum med dusch
Frukostbuffé
Gratis WiFi
Tillgång till gym
Gratis parkering

Superiorrum

Låt dig omslutas av den lyxiga känslan i våra superiorrum med extra mycket yta och fin utsikt mot fjällen och backarna. På 36–37 kvadratmeter får ni gott om utrymme för avkoppling och återhämtning i en stämningsfull och skön miljö. Två av våra superiorrum är tillgänglighetsanpassade med större utrymmen, bredare dörrar, stora toaletter. Tillgång till spa och relax ingår. Observera att vi av försäkringsskäl inte tillåter fler än 2 personer och 1 barn under 3 år bo i ett rum. Vi har inga extrasängar!

1-2 gäster, 35 kvm
1 dubbelsäng (ej delbara sängar)
Entré till spa och relax (tidsbokning krävs)
Badrum med dusch
Frukostbuffé
Gratis WiFi
Tillgång till gym
Gratis parkering

Fyrbäddslägenheter

Våra fyrbäddslägenheter på 48 kvm håller hög standard och har stort, fullutrustat kök. Till samtliga fyrbäddslägenheter finns torkskåp, skidförråd och hotellets vallarum att tillgå. Ej djurtillåten.

4 bäddar, 47 kvm
1 dubbelsäng och 1 våningssäng
Allrum med köksavdelning
Badrum med dusch
Gratis Wifi
Tillgång till bastu
Tillgång till gym
Gratis parkering

Sexbäddslägenhet

Våra sexbäddslägenheter är perfekta för familjesemestern i fjällen. Planlösningen gör att det finns gott om utrymmen för hela familjen att umgås, laga mat och mysa. Kan bokas med husdjur – kontakta hotellet för bokning.

6 bäddar, 65-82 kvm
1 dubbelsäng och 2 våningssängar
Allrum med köksavdelning
Badrum med dusch
Gratis Wifi
Bastu finns i de större
Tillgång till gym
Gratis parkering

Åttabäddslägenhet

Vår största lägenhet med åtta bäddar passar dig som vill få ut det extra av fjällsemestern. Lägenheten är 110 kvm stor och dess åtta sovplatser är fördelade på fyra sovrum. Ej djurtillåten.

8 bäddar, 108 kvm
2 dubbelsäng och 2 våningssängar
Allrum med köksavdelning
2 badrum med dusch
Gratis Wifi
Bastu
Tillgång till gym
Gratis parkering

Bra att veta

Nya Hotell Klövsjöfjäll premiäröppnade sommaren 2020. 39 hotellrum på fem våningar samt 12 förstklassiga lägenheter väntar på fjällgäster som söker bekvämt boende som kombinerar en exklusiv känsla med en avslappnad atmosfär. På hotellets övre plan finns en nybyggd spa-anläggning med panoramautsikt över natursköna vyer. Hotellet har även ett helt nytt gym.

Vanliga frågor & svar

Har du frågor om Hotell Klövsjöfjäll? Klicka på länken nedan för svar på de vanligaste frågorna om exempelvis hotellet, bokning, in- och utcheckning, servicemöjligheter.