Välkommen till nya Klövsjöfjäll

I idylliska Klövsjö, utnämnd till Sveriges vackraste by, har våra fjällgäster aktiverat och återhämtat sig i över 40 år. Vårt nybyggda Hotell Klövsjöfjäll gör din vistelse i Vemdalen-området ännu mer njutbar, sommar som vinter. Välkommen till en unik fjällmiljö med allt på samma ställe alla årstider.

Klövsjö är en genuin fjällby som slingrar sig upp för en dal i den jämtländska fjällvärlden. Här kan du njuta av Sveriges bästa skidupplevelser, både som nybörjare och erfaren åkare. Här finns även många andra lustfyllda upplevelser och äventyrliga utmaningar under både vinter- och sommarsäsongen.

Såväl lugnet som adrenalinkickarna väntar precis utanför knuten på Hotell Klövsjöfjäll. Här bor du bekvämt nära backarna med självhushåll i toppfräsch lägenhet eller med en ännu lyxigare känsla i våra hotellrum. Ät gott i restaurangerna, njut av vårt spa, konferera och upplev fjällomgivningarna – genom toppvåningens panoramafönster och ute i det fria.

Vinteridyll för alla

De jämtländska fjällen i Klövsjö erbjuder alpin skidåkning i världsklass. Med ett SkiPass från SkiStar får du tillgång till Vemdalens alla skidområden med totalt 35 liftar och 58 nedfarter. Fina maskinpreparerade spår väntar på dig som åker längd.

Fjällupplevelser i sommarskrud

Klövsjö är som allra vackrast på sommaren och hösten, tycker många av våra gäster. Fjällets lugn och fantastiska vyer bäddar för energigivande naturupplevelser. Golf, fiske, vandring, cykling och skattjakt är bara ett axplock av alla aktiviteter som väntar.

Kontakta oss

Adress: Katrinavägen 21A, 845 97 Klövsjö

Tel: 0682 – 41 31 00

Mail: info@klovsjofjall.se

Org.nr.556190-9598

© 2021 Klövsjöfjäll AB

Om Klövsjöfjäll

Bo bekvämt på nya hotell i Klövsjöfjäll, Vemdalen. Välj mellan moderna hotellrum och lägenheter med självhushåll. Välkommen att boka en konferens utöver det vanliga oavsett årstid och att besöka vårt spa med panoramavy och vår högklassiga restaurang. Skidåkning i backar och spår väntar precis utanför hotellet och på sommaren kan du spela golf, vandra i fjällen eller fiska. Upplev Klövsjöfjäll året runt!
Hur vi hanterar personuppgifter ›

Information med anledning av Covid 19 ›

Samarbetpartners

SkiStar Vemdalen
skistar.com

Klövsjö Äventyr och konferens
aventyrokonferens.se

Destination Vemdalen
vemdalen.se

Snötåget
res.inlandsbanan.se

Klövsjö Vemdalens Golfklubb
kvgk.se