Rogivande vandring

Kring Klövsjö finns många fina leder, vägar och stigar med varierande svårighetsgrad, för kortare eller längre promenader och vandringar. Många vandrare vittnar om det välgörande i att ta sig fram till fots i ett rogivande tempo för att uppleva vackra omgivningar, samtidigt som pulsen går ner, stressen släpper och de egna tankarna får en sällsynt chans att flöda fritt.

i Klövsjö väntar många mil vandringsleder i orörd och lättvandrad fjällmiljö. Här finns också många naturupplevelser och sevärda vattenfall, till exempel Fettjeåfallet som är 60 meter högt och beläget i mycket lummig och trolsk natur. Fettjeåfallet ligger cirka två kilometer från bilväg, där stigen upp till fallet följer Fettjeåns bäckravin.

Mer information om vandring i våra fjäll hittar du här:

Kontakta oss

Adress: Katrinavägen 21A, 845 97 Klövsjö

Tel: 0682 – 41 31 00

Mail: info@klovsjofjall.se

Org.nr.556190-9598

© 2022 Klövsjöfjäll AB

Om Klövsjöfjäll

Bo bekvämt på nya hotell i Klövsjöfjäll, Vemdalen. Välj mellan moderna hotellrum och lägenheter med självhushåll. Välkommen att boka en konferens utöver det vanliga oavsett årstid och att besöka vårt spa med panoramavy och vår högklassiga restaurang. Skidåkning i backar och spår väntar precis utanför hotellet och på sommaren kan du spela golf, vandra i fjällen eller fiska. Upplev Klövsjöfjäll året runt!

Hur vi hanterar personuppgifter ›

Våra bokningsvillkor

Samarbetpartners

SkiStar Vemdalen
skistar.com

Klövsjö Äventyr och konferens
aventyrokonferens.se

Destination Vemdalen
vemdalen.se

Snötåget
res.inlandsbanan.se

Klövsjö Vemdalens Golfklubb
kvgk.se