Åttabäddslägenhet

Det här boendet passar dig som vill få ut det extra av fjällsemestern. Lägenheten är 110 kvm stor och har åtta sovplatser fördelade på fyra sovrum, två med dubbelsängar och två med våningssängar.

Åttabäddslägenheten har ett stort allrum med balkong och fullt utrustat kök med bland annat ugn, kyl, frys och diskmaskin. Här finns även två badrum och en bastu. Kabel-tv finns i allrummet samt i två av sovrummen.

Till lägenheten finns torkskåp, skidförråd och hotellets vallarum. Relaxavdelningen med pool är fri att använda för gästerna i vår lägenhetssvit. Givetvis ingår gratis wifi i alla våra boenden samt i restaurangen och puben.

8 bäddar, 4 sovrum, 108 kvm
2 dubbelsängar och 2 våningssängar
Balkong/altan
Stort kök, fullutrustat
Diskmaskin
2 WC
2 dusch
Gratis Wifi
Bastu
P-plats med motorvärmare
Relaxavdelning
Skidförråd

Vanliga frågor & svar

Har du frågor om Hotell Klövsjöfjäll? Klicka på länken nedan för svar på de vanligaste frågorna om exempelvis hotellet, bokning, in- och utcheckning, servicemöjligheter.

Kontakta oss

Adress: Katrinavägen 21, Klövsjö
Tel: 0682-41 31 00
E-post: info@klovsjofjall.se

© 2020 Klövsjöfjäll AB

Om Klövsjöfjäll

Bo bekvämt på vårt nya hotell i Klövsjö, Vemdalen. Välj mellan moderna hotellrum och lägenheter med självhushåll. Välkommen att boka en konferens utöver det vanliga oavsett årstid och att besöka vårt spa med panoramavy och vår högklassiga restaurang. Skidåkning i backar och spår väntar precis utanför hotellet och på sommaren kan du spela golf, vandra i fjällen eller fiska. Upplev Klövsjöfjäll året runt!
Hur vi hanterar personuppgifter ›

Samarbetpartners

SkiStar Vemdalen
skistar.com

Klövsjö Äventyr och konferens
aventyrokonferens.se

Destination Vemdalen
vemdalen.se

Snötåget
res.inlandsbanan.se

Klövsjö Vemdalens Golfklubb
kvgk.se