Fyrbäddslägenhet

Våra fyrbäddslägenheter på 48 kvm håller hög standard och har stort kök, fullt utrustat med bland annat ugn, kyl, frys och diskmaskin. Till samtliga lägenheter finns torkskåp, skidförråd och hotellets vallarum att tillgå.

Lägenheterna har allrum med köksavdelning, matplats, soffa och tv. Relaxavdelningen med bubbelpool är fri att använda för gästerna i våra lägenheter. (obs detta gäller ej spa-avdelningen på plan 5)

Gratis parkering på anvisad plats, tillgång till motorvärmaruttag finns. Avresestädning och sänglinne kan bokas mot tillägg. Givetvis ingår gratis wifi i alla våra boenden samt i restaurangen och puben.

4 bäddar, 48 kvm
1 dubbelsäng och 1 våningssäng
Allrum med köksavdelning
Diskmaskin
Badrum med dusch
Gratis Wifi
Tillgång till gym
P-plats med motorvärmare
Relax (bad & bastu) OBS! Spa tillkommer
Skidförråd

Vanliga frågor & svar

Har du frågor om Hotell Klövsjöfjäll? Klicka på länken nedan för svar på de vanligaste frågorna om exempelvis hotellet, bokning, in- och utcheckning, servicemöjligheter.

Kontakta oss

Adress: Katrinavägen 21A, 845 97 Klövsjö

Tel: 0682 – 41 31 00

Mail: info@klovsjofjall.se

Org.nr.556190-9598

© 2022 Klövsjöfjäll AB

Om Klövsjöfjäll

Bo bekvämt på nya hotell i Klövsjöfjäll, Vemdalen. Välj mellan moderna hotellrum och lägenheter med självhushåll. Välkommen att boka en konferens utöver det vanliga oavsett årstid och att besöka vårt spa med panoramavy och vår högklassiga restaurang. Skidåkning i backar och spår väntar precis utanför hotellet och på sommaren kan du spela golf, vandra i fjällen eller fiska. Upplev Klövsjöfjäll året runt!

Hur vi hanterar personuppgifter ›

Våra bokningsvillkor

Samarbetpartners

SkiStar Vemdalen
skistar.com

Klövsjö Äventyr och konferens
aventyrokonferens.se

Destination Vemdalen
vemdalen.se

Snötåget
res.inlandsbanan.se

Klövsjö Vemdalens Golfklubb
kvgk.se