Sexbäddslägenhet

Våra sexbäddslägenheter är perfekta för familjesemestern i fjällen. Planlösningen gör att det finns gott om utrymmen för hela familjen att umgås, laga mat och mysa. Köken är stora och fullt utrustade med bland annat ugn, kyl, frys och diskmaskin.

Till lägenheten finns även torkskåp, skidförråd och hotellets vallarum. Relaxavdelningen med pool är fri att använda för gästerna i våra sexbäddslägenheter. Givetvis ingår gratis wifi i alla våra boenden samt i restaurangen och puben. De flesta lägenheter är utrustade med bastu och/eller balkong.

6 bäddar, 65-82 kvm
1 dubbelsäng och 2 våningssäng
Balkong/altan
Allrum med köksavdelning
Diskmaskin
Badrum med dusch
Gratis Wifi
Bastu
P-plats med motorvärmare
Relaxavdelning
Skidförråd
Rum för husdjur finns

Vanliga frågor & svar

Har du frågor om Hotell Klövsjöfjäll? Klicka på länken nedan för svar på de vanligaste frågorna om exempelvis hotellet, bokning, in- och utcheckning, servicemöjligheter.

Kontakta oss

Adress: Katrinavägen 21, Klövsjö
Tel: 0682-41 31 00
E-post: info@klovsjofjall.se

© 2020 Klövsjöfjäll AB

Om Klövsjöfjäll

Bo bekvämt på vårt nya hotell i Klövsjö, Vemdalen. Välj mellan moderna hotellrum och lägenheter med självhushåll. Välkommen att boka en konferens utöver det vanliga oavsett årstid och att besöka vårt spa med panoramavy och vår högklassiga restaurang. Skidåkning i backar och spår väntar precis utanför hotellet och på sommaren kan du spela golf, vandra i fjällen eller fiska. Upplev Klövsjöfjäll året runt!
Hur vi hanterar personuppgifter ›

Samarbetpartners

SkiStar Vemdalen
skistar.com

Klövsjö Äventyr och konferens
aventyrokonferens.se

Destination Vemdalen
vemdalen.se

Snötåget
res.inlandsbanan.se

Klövsjö Vemdalens Golfklubb
kvgk.se