Superiorrum

Låt dig omslutas av den lyxiga känslan i våra superiorrum med extra mycket yta och fin utsikt mot fjällen och backarna. På 36–37 kvadratmeter får ni gott om utrymme för avkoppling och återhämtning i en stämningsfull och skön miljö. Boka med eller utan balkong. Tillgång till vår nya spaavdelning ingår i rumspriset (pga rådande läge krävs tidsbokning, kontakta receptionen).

Sov gott i svensktillverkade kontinentalsängar från Hilding. Vakna sedan upp till en god morgon med vår frukostbuffé. Tillgång till hotellets nya gym ingår också.

Fin utsikt mot fjällen och backarna
Continentalsäng 180 cm
Tillgång till SPA (tidsbokning krävs)
Soffa
Två clubfåtöljer
Kyl
Vattenkokare och kaffe/te
Wi-Fi
50” smart-tv
Safebox
Tillgång till gym och skidrum
Badrock, tofflor

Vanliga frågor & svar

Har du frågor om Hotell Klövsjöfjäll? Klicka på länken nedan för svar på de vanligaste frågorna om exempelvis hotellet, bokning, in- och utcheckning, servicemöjligheter.

Kontakta oss

Adress: Katrinavägen 21A, 845 97 Klövsjö

Tel: 0682 – 41 31 00

Mail: info@klovsjofjall.se

Org.nr.556190-9598

© 2021 Klövsjöfjäll AB

Om Klövsjöfjäll

Bo bekvämt på nya hotell i Klövsjöfjäll, Vemdalen. Välj mellan moderna hotellrum och lägenheter med självhushåll. Välkommen att boka en konferens utöver det vanliga oavsett årstid och att besöka vårt spa med panoramavy och vår högklassiga restaurang. Skidåkning i backar och spår väntar precis utanför hotellet och på sommaren kan du spela golf, vandra i fjällen eller fiska. Upplev Klövsjöfjäll året runt!
Hur vi hanterar personuppgifter ›

Information med anledning av Covid 19 ›

Samarbetpartners

SkiStar Vemdalen
skistar.com

Klövsjö Äventyr och konferens
aventyrokonferens.se

Destination Vemdalen
vemdalen.se

Snötåget
res.inlandsbanan.se

Klövsjö Vemdalens Golfklubb
kvgk.se