Information med anledning av Covid-19

Vi är väl förberedda för att du ska få en trygg vistelse hos oss. Vi har utökat våra städrutiner och vi desinficerar allmänna utrymmen flera gånger per dag, och rummen efter avresa.

Handsprit och ozonrenare finns utplacerat i hela huset.

Våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Är du eller någon av oss i personalen sjuk med allmän sjukdomskänsla – hosta, feber eller förkylning så stannar vi hemma.

Avbokningsregler:
Se Våra allmänna avbokningsvillkor

Reception:
Vi förbereder din ankomst så att incheckningen ska gå snabbt och smidigt. Vi ser gärna att bokningen är betald i förskott för att effektivisera incheckningen.

Restaurang:
Frukost serveras under ordnade former som buffé.

Kväll/ á la carte Restaurangen är luftigt möblerad. Bordsreservation är nödvändig och görs via www.klovsjofjall.se/restaurang, på telefon 0682-41 31 07 alternativt via mail- restaurang@klovsjofjall.se. Middag på rummet går också bra. Vid leverans tillkommer 90kr.

Spa & Relax:
Vårt spa är öppet alla dagar i veckan 14.00-20.00, (undantag kan förekomma). Tidsbokning krävs för samtliga gäster.
Entré 250:- per person/ gång. Åldersgräns 16 år. Badtider för barn i målsmans sällskap är 14.00-16.00.
För att begränsa antalet gäster på vår spa- & relaxavdelning har vi avsatt ett antal platser på 2h sittningar. Vi rekommenderar att du byter om på rummet då våra omklädningsrum har begränsat med plats. Tidsbokning krävs, kontakta oss för bokning.

Städ:
Vi har utökade städrutiner där vi mer frekvent städar allmänna ytor och desinficerar rum vid avresa. I varje allmänt utrymme finns handdesinfektion och ozonrenare utplacerade.